nio gjorda, nio kvar

Idag skulle vara min enda lediga dag efter nio långa arbetsdagar i streck, men ikke jag fick jobba ändå minsann. Nu har jag nio dagar kvar tills jag verkligen vet att jag ska vara ledig. Att jobba nio dagar i streck tycker jag var jobbigt, men nu blire arton dagar i streck, gaaah! Men det är jobbigare psykist än fysiskt tror jag nog. Men jag får se fram emot min ledighet till studenten för då ska jag hem och fira Linda på hennes student bland annat .yeey!

Idag har jag iaf hunnit med och av att njuta av solen, vilket resulterade en bränd rygg fast jag använde solkräm! Men det är väl inte så förvånande. :P

Ciao!


Norsk

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen:P Men det var kul att vara vara hemma sist, annelie tog bland annat med mig på värdens jobbigaste spinningpass, men det var behövligt eftersom det inte blir så mycket träning här i Norge :P Jag får nog satsa på beach 10 ist haha!

I helgen har vi haft besök av Johanna, Susanna och Jonathan, det var så trevligt så. Tyvärr fick jag inte se så mycket av 17 maj eftersom jag jobbade, men det var propp fullt med folk i byn iallafall jag kunde knappt komma fram. Vi spelade också för första gången på vollybollplanen, jag hade glömt bort hur ont det gjorde, men det blev bättre efter ett tag.

Nu har jag också blivit norsk medborgare! haha

Lite bilder från visiten i kga.



Ha det!

Update


Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade i bloggen, detta beror på virus på datorn, det gillar vi inte! Nu har iaf sommarn kommit till Oslo och jag har upplevt sommarens första solbränna:P
Idag har vi varit och grillat och haft det mysigt på en ö, det var gottigottigt.
Utöver det så känns det bara som om jag jobbar mest, men men det är ju därför jag är här :P Imorgon är jag ledig såå skönt och behövligt. Jag har också införskaffat en cykelcity kort, så att man kan cykla runt i stan på oerhört snygga blåvita små cyklar. Snart är det dags för 17 maj och Ellinor och jag har storslagna ideér för den dagen, vi får väl se om de går i uppfyllelse.
Nästa helg ska jag hem och träffa mina jenter! yeey
Bilderna nedan är från bananmys på balkongen :P
Tjolahopp tjolahej!