Partaj

Förra veckan var jag och Erik i sälen med mina päron, det var skojigt, det blev mest off-pist åkning :P Vädret var perfekt också måste jag säga. Efter en veckas skidåkning var det dags för partaj. Först hos Ellinor och Susanna, det var kul och se den nystekta thai Ellinor, har saknat min sambo här i Oslo. Erik och jag fick varsin t-shirt, skitsnygga plus att jag fick en jättefin sommarklänning och en Chang öl (mmm..) av henne också! Sedan var det dags för mitt 20 år partaj, yeey. Det blev lite frukt å grönt och ost och kex till tilltugg och bål förstårs!  Det blev bildspel med både gamla och nya pics hehe ( hoppas att det inte blev allt för pinsamt för någon :P). Mot slutet när man kände sig extra gó vågade man ta fram gitarren och taburinen för att avsluta kvällen med allsång (som vanligt) å sedan iväg stadshotellet höhö :P Tack för alla presenter och tack för att ni förgyllde min dag! :)

Puss
   

    


 



Finbesök

I tisdags kom Annelie hit till Oslo på en liten visit, det var mysigt och behövligt :P Annelie sökte massa jobb, så vi får väl hoppas att det klickar någonstans. Igår var det mysväder, solen sken och det kändes som vår, men idag är vintern tillbaka ojojoj vad det snöar. Vi får hoppas att nästa visit inte dröjer länge till och fler får gärna komma ^^, men till helgen ska jag och erik förlja med mina päron till sälen några dagar, sen nalkas mitt 20 år partaj! wiie!
Ha det bra!

Bartender!

Ohh yess! Äntligen klart! Nu är jag en bartender^^ höhö. Igår hade vi avslutningsmiddag på Fridays, där vi nervöst väntade på våra resultat, nervositeten steg när vi fick reda på att det bara var 60% som hade klarat sig (vilket tydligen var normalt). Men det kan jag förstå för teoriprovet bestod av ett tjockt häfte plus det praktiska, men det slutade ju bra trots allt. Kvällen avslutades med partaj på studenthuset, det var kul förutom att jag inte kom in på 20 års avdelningen men men det är inte långt kvar.^^
.
   

Hade bra!