Barista

Jag vet inte om jag har nämnt att jag har fått nytt jobb, men det har jag iallafall. Nu jobbar jag på en kaffebar och är just nu under upplärning, det är väldigt mycket och lära sig kan jag lova. Nästa vecka nån gång ska jag lära mig och tillaga alla olika kaffesorter, det ska bli roligt. Jag måste bara berätta att den espressobaren jag jobbar på blev korad till den bästa i Oslo, i topp-10 i Aftonposten (som ungefär är som det svenska Aftonbladet).Det känns lite häftigt ändå :P Imorgon ska Erik och jag åka hem, vi ska åka tåg för variations skull, det går snabbare så det är skönt. På lördag blire middag, fast jag har inte bestämt menyn än :P och sedan utgång. Vi får hoppas att det blir lyckat!

Sjuk

Japp då var man sjuk igen, fast den här gången är det host, snor och feber/huvudvärk. Usch detta är inte kul, jag vill ju jobba jobba jobba har inte tid och vara sjuk, men men det kan inte hjälpas. Jag hoppas att jag börjar komma på bättringsvägen nu iaf. Ska hem till helgen, då står det middag och utgång med flickorna på schemat, det ska bli mys.
Ciao!

Myspys

Idag har jag jobbat den sista dagen i presentbutiken, känns faktiskt lite skönt. Erik och Ellinor kom förbi och köpte "Take away" som jag tillaga, jag tror jag fick ganska goda betyg :P Efter jobbet tog vi en sväng ner till centrum, där vi gick till en jazzpub/café som var väldig mysig påminde lite om Red Brick där vi tog en öl och softa lite.
Imorgon ska jag provarbeta på en espressobar, det ska bli lite spännande.
Vi får väl hoppas att det går bra :p Nu sitter vi alla fyra i våran gröna retrosoffa och kollar på P3 Guldgalan och ska snart äta en (förhoppningsvis) god brocolli och baconpaj. Ha dé!


Tillbaka I Oslo

Det var skönt att komma hem jul och nyår och träffa alla man saknat, men tyvärr gick det väldigt snabbt. Nyår var grymt kul, bästa hittils! Det var kul med en arrangerad fest med "dresscode" och allt, det var mycket uppskattat.
 

Sedan var det tillbaka till Oslo och jobba i butiken, den sista veckan. Lite trist i och med att det är jobbigt att söka nya jobb, men men d ä bare å göre så att säga. Fick svar från två ställen om interjuv vilken kändes väldigt skönt, så imorgon ska jag på en interjuv och på fredag ska jag på en annan så vi får väl se vad det blir.
Idag jobbade jag som dagisvikarie vilket var både lite mysigt och jobbigt, dom var mellan 1 och 2 år. Det roligaste var att den jag jobbade med blev sjuk, så undrade hon om jag visste någon som kunde jobba dom sista timmarna med mig så då ringde jag till Erik så fick vi jobba tillsammans de sista timmarna med 8 barn hehe det var lite skoj.

Jaja nu ska maten fixas ha´de!